Ny SAMMEN-weekend på Horve 19.-21.august


Etter fjorårets herlige suksess-helg: Bli med Madlamark til dette herlige stedet: Horve leirsted, Sandnes 19.-21.august 2022

 

 

(Det følgende er informasjonen for fjorårets leir - denne vil oppdateres når vi har fått planlagt litt videre - det viktige nå er at helgen settes av og at dere får med dere flest mulig)

 

Lek, latter, mening og fellesskap!

Etter en lang pandemi gleder vi oss veldig til å møtes, «restarte» og utvide fellesskapet for små og store i Madlamark! Og du og din familie hører til!

(Praktisk info og priser nederst i artikkelen)

Påmelding gjøres HER  når det nærmer seg

Hvis du vil printe ut invitasjonen for å be med deg noen, finner du den HER.

 

Horve leirsted:

Nå trenger vi alle en vitamin-innsprøyting for høsten!

Derfor inviterer vi familier, enslige, ungdommer, voksne og eldre, til en SOMMER-WEEKEND med utelivets gleder, god mat ved dekket bord, gode relasjoner, og inspirasjon til livet og troen.

Lekeplass for de minste, kanoer, båter og stupebrett for de mellomste, fotball, frisbee-golf eller sandvolley for de større, og gode sofaer for de eldre… Og ikke minst:

DET STORE SJØSLAGET! Eller blir det MESTERNES MESTER? Uansett skal vi kose oss sammen med aktivitet og moro!

Menighet er fellesskap!

Ikke bare av de ivrigste på gudstjenester, men av alle som bor i bydelen og har Madlamark som sin kirke. Og bor du eller går et annet sted, skal vi inkludere deg også. Nå er det viktigere enn noen gang å bygge relasjoner! Mellom barn, mellom familier, mellom små og store i menigheten!

Hovedvekten legges på aktivitet og fellesskap. Men det blir også «kveldsstund», gudstjeneste, «trosvandring» i skogen, opplegg for barna, og samtaler for de voksne.

Eget opplegg for ungdommer/ungdomsledere.

 

Praktisk info og priser: 

Ankomst: fredag kl.17-18

Avreise: søndag kl.13-14 (etter gudstjeneste og lunsj)

Soving skjer på firemannsrom (familie) med eget bad.

Ved behov for spesiell tilrettelegging, ta kontakt.

Ved påmelding gjelder «først til mølla», det er usikkerhet omkring antall plasser pga.pandemien. Det kommuniseres med den enkelte som melder seg på om tildelte plasser. 

Det koster å drive viktige leirsted, det koster med kost og losji. Til tross for at prisen for en familie totalt blir høy, håper vi at alle ser på dette som en investering i familie og fellesskap: 

Priser inkluderer mat og overnatting. La ikke økonomi hindre deltagelse! – Hvis subsidiert pris ønskes (menigheten betaler), kryss av for dette i påmeldingen, så tar daglig leder kontakt.

Pris fullpensjon to døgn:

Depositum kr.500,-/familie/enhet (tilbakebetales ved sykdom/ karantene/avlysning) betales på Vipps 643992 ved påmelding.

Voksen: Kr. 1500,-

Ungdom (8.- 10. klasse): Kr. 1100,-

Barn (4 år- 7.klasse): Kr. 800,-

Max pris familie: kr.5000,-

Tilvalg: Leie av sengetøy pr. seng: Kr. 100,-; Oppredd seng pr. seng: Kr. 150,-; Enkeltrom: Kr 125,-

Tilbake