Førsteklasses Start - 6-åringer


Din tur til å begynne på skolen i 2024? Da får du en Førsteklasses Start sammen med andre førsteklassinger. Velkommen tirsdag 13. august kl. 16.30- 18.00!

Invitasjon blir sendt i posten til alle døpte- men ikke døpte er selvfølgelig også velkommen.

Madlamark kirke – din kirke – vil gjerne feire skolestart sammen med deg og dem som du skal gå sammen med på skolen.

Påmelding  HER

En liten reklamefilm finner du HER

Å begynne på skolen kan være litt skummelt, ganske spennende, men mest veeeeldig kjekt. Det er som å bla om til et nytt kjekt kapittel i en bok. Særlig går det an å glede seg til å få nye venner. Mange av dem vil du møte i kirken på Førsteklasses Start.

Vi har tenkt på noen veldig viktige ting det kan være lurt å ha med i skolesekken – disse tingene vil du få på Førsteklasses Start.

Du skal få møte en ganske liten mann som ikke hadde venner, men så skjedde det noe...

Du får møte Somlesinken, Hoppeklinken og Bokfinken, og vi gir deg en kjekk bok om tre i et tre, som også snart skal begynne på skolen.

Vi gleder oss til å møte deg og feire overgangen fra barnehage til skole sammen med deg – og det tror vi det er mange fra den nye skolen din som gleder seg til også.

 

Til foreldre:

Overgang fra barnehage til skole er viktig, og kirken er en god medspiller i de store overgangene i livet – kirken har noe viktig å tilføre, og det blir både høytid og barnlig skuespill når førsteklassingen får viktige ting med seg til skolegangen. Førsteklasses Start er et av de årlige møtepunktene vi prøver å få til med alle som er døpt (ikke-døpte er like velkomne), slik som Kirkerottene var for 5-åringene.

Videre blir førsteklassingen invitert til Helt Førsteklasses, tre samlinger i mars.

Vi tilbyr enkel grillmiddag utendørs i forkant av samlingen, kl.1630 - hvis fint vær. Her kan hele familien spise, så blir hverdagen litt lettere. Samlingen fra kl.1700 er hovedsaklig for den nye førsteklassingen, med en voksen. I påmeldingen kan dere angi hvor mange som ønsker middag.

Vi håper å se dere – og snakk gjerne med andre dere kjenner som skal ha førsteklassing på samme skole!

Følg oss gjerne på FACEBOOK, HJEMMESIDE, og meld deg på  UKESMAIL

Kontakt:

 

Menighetspedagog
Jane Brynie Baltzersen
51 84 04 00/ 920 40 259
Send e-post

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake